Mira Loma High

Så idag var vi på the district office igen, och trotts att vi hade en tid tog det 3-4 timmar för oss.. Usch jag är så trött på att vänta nu! Hursomhelst verkar det som att det blir Mira Loma för mig i alla fall. Men det är en väldigt bra skola det med och då kan jag ju åka med Malin och Dana till skolan, skönt!  Den goda nyheten är att jag kommer att bli en senior! ;D (alltså sista året på High School.)  Sen blev det en långpromenad ner till ån, men det var så otroligt varmt idag (110F!!) så vi var tvungna att svalka oss hos Raley’s!  Annars har det inte hänt så mycket, Malin och en annan granne kom över för ett dopp i poolen. Malin verkade trivas jättebra på Mira Loma så jag tror det blir bra för mig med! ;) Nu håller jag på och somnar framför datorn så vi hörs mer imorgon ist! ;) Imorgon blir amtagligen första dagen i skolan också!

Kram

El Camino, new School?


Gick för bi en riktigt läskig trägård..
Vårt garage, numera prytt med svenska flaggan!Kommentarer
Postat av: Elin

sv: Visst kan vi länka :D

2010-08-25 @ 10:18:02
URL: http://elinonherway.blogg.se/
Postat av: Nv2b

Hejsan! :D

Vi i klassen har diskuterat din blogg och kommit fram till att det är en utav dom bästa bloggarna som vi läst från utbytesstudenter.. vi skulle gärna länka dig om det går bra mot i utbyte att du gör det med oss? :)

En klasskamrat var iväg förra året och vi ska länka fler utebytesstudenter :)

tack på förhand <3

2010-08-25 @ 15:49:07
URL: http://nvb.webblogg.se/
Postat av: kerstin

Självklart! Har länkat nu! :D hare så braa kram

2010-08-26 @ 23:30:42
URL: http://kerstinc.blogg.se/
Postat av: matilda

ser precis ut som det gjorde när jag var i USA i höstas! Är ju lite avis på dig ! :D Hoppas du trivs och har det kanoners! ^_^

2010-08-28 @ 23:57:53
URL: http://thewierdsister.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0